cumparari-masini.ro

PROGRAM

L-D: 08:00 - 22:00

TELEFON

0738 219 280

Cumparari Auto

Cumpar Auto Slobozia

Cumparari Autoturisme Slobozia

 

Noi iti vom cumpara masina in cel mai rapid mod, fara sa ai batai de cap sau sa te deplasezi.

Evita problemele costisitoare si poti sa ai incredere ca vei primi o evaluare corecta la cumpararea masinii. Stim cat de greu este sa te desparti de autovehiculul care ti-a fost alaturi la atatea drumuri, de aceea iti vom oferi un pret echitabil pentru vanzarea masinii, ceea ce poate iti va da o liniste sufleteasca.

Un serviciu rapid, cu plata instantanee cash sau transfer bancar, care te va scuti de toate demersurile obositoare, bataile de cap impreuna cu costuri si riscuri asociate.

Cumparam auto toate marcile si modelele fabrica dupa anul 2007, simplu, complet transparent, cu deplasarea noastra oriunde in tara.

Nu exista taxe ascunse, precum taxe de colectare sau comision, pretul asupra caruia suntem de acord este prețul pe care il veti primi integral la ridicare (nu 2-3 zile mai tarziu). Aranjam o ora si o locatie convenabile pentru a va analiza vehiculul. Verificam ca documentele sunt in regula si ca masina este asa cum ati descris-o. Apoi va facem plata prin ce modalitate va este mai bine. Vom pleca cu masina ta, abia dupa ce banii au intrat in cont sau i-ai numarat.

Suntem la dispozitia ta si putem vorbi prin telefon, mail sau WhatsApp, iti vom oferi detalii despre cum functionam si cum ne implicam pentru ca experiența de vanzare sa fie cat mai usoara si cat mai eficienta posibil.

Cele mai populare autoturisme cumparate de noi in Slobozia

Cumpar auto BMW – cumparari si vanzari auto BMW incepand cu anul 2007 cu plata pe loc cash sau transfer bancar, intocmire acte gratuit si deplase gratis la domiciliul clientului.

Cumpar auto Mercedes – cumparari si vanzari auto Mercedes incepand cu anul 2007 cu plata pe loc cash sau transfer bancar, intocmire acte gratuit si deplase gratis la domiciliul clientului.

Cumpar auto Audi – cumparari si vanzari auto Audi incepand cu anul 2007 cu plata pe loc cash sau transfer bancar, intocmire acte gratuit si deplase gratis la domiciliul clientului.

Cumpar auto Porsche – cumparari si vanzari auto Porsche incepand cu anul 2007 cu plata pe loc cash sau transfer bancar, intocmire acte gratuit si deplase gratis la domiciliul clientului.

Cumpar auto Volkswagen – vanzari si cumparari autoturisme Audi incepand cu anul 2007 cu plata pe loc cash sau transfer bancar, intocmire acte gratuit si deplase gratis la domiciliul clientului.

Cumpar auto Skoda – vanzari si cumparari auto Skoda incepand cu anul 2007 cu plata pe loc cash sau transfer bancar, intocmire acte gratuit si deplase gratis la domiciliul clientului.

Cumpar auto Ford – vanzari si cumparari masini Ford incepand cu anul 2007 cu plata pe loc cash sau transfer bancar, intocmire acte gratuit si deplase gratis la domiciliul clientului.

Cumpar auto Opel – cumparari si vanzari autoturisme Opel incepand cu anul 2007 cu plata pe loc cash sau transfer bancar, intocmire acte gratuit si deplase gratis la domiciliul clientului.

Cumpar auto Renault – cumparari si vanzari autoturisme Renault incepand cu anul 2007 cu plata pe loc cash sau transfer bancar, intocmire acte gratuit si deplase gratis la domiciliul clientului.

Cumparam auto Citroen – vanzari si cumparari auto Citroen incepand cu anul 2007 cu plata pe loc cash sau transfer bancar, intocmire acte gratuit si deplase gratis la domiciliul clientului.

Cumparam auto Peugeot – vanzari si cumparari auto Peugeot incepand cu anul 2007 cu plata pe loc cash sau transfer bancar, intocmire acte gratuit si deplase gratis la domiciliul clientului.

Cumparam auto Dacia – vanzari si cumparari auto Dacia incepand cu anul 2007 cu plata pe loc cash sau transfer bancar, intocmire acte gratuit si deplase gratis la domiciliul clientului.

Cumparam auto Chevrolet – vanzari si cumparari auto Chevrolet incepand cu anul 2007 cu plata pe loc cash sau transfer bancar, intocmire acte gratuit si deplase gratis la domiciliul clientului.

Cumparam Autoturisme Fabricate Doar Dupa Anul 2007, Doar Cu Acte Valabile Si Oferim Plata Pe Loc Cash Sau Transfer Bancar: Alfa Romeo, Audi, Bentley, BMW, Chevrolet, Chrysler, Citroen, Daihatsu, Dodge, Fiat, Ford, Honda, Hyundai, Isuzu, Iveco, Jaguar, Jeep, KIA, Lancia, Land Rover, Lotus, Mazda, Mercedes, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Porsche, Renault, Saab, Seat, Skoda, Smart, Subaru, Suzuki, SsangYong, Tata, Toyota, Volkswagen, Volvo.

Echipa noastra are o experienta mare atat in cumparari autoturisme, cat si in vanzari autoturisme, si intelege ca procesul de vanzare al unei masini, este unul dificil si de lunga durata. Noi suntem corecti, prietenosi, eficienti si eliminam bataile de cap si riscurile asociate in procesul de vanzare al unei masini in mod privat.

Va asiguram ca obtineti cel mai bun pret posibil pentru masina dumneavoastra, sunteti tratati cu respect si in mod profesional de catre unul dintre cei mai experimentati cumparatori de autoturisme din Romania.

Iata doar cateva motive pentru care ar trebui sa alegeti sa vindeti autoturismul cu noi:

  • Proses Simplu Si Rapid – trimiteti fotografiile si specificatiile autoturismului online prin email sau WhatsApp;
  • Achizitie Rapida – dupa ce negociem pretul va cumparam masina in maxim 24 de ore;
  • Deplasare Gratuita La Domiciliul Clientului – ne deplasam gratuit la domiciliul clientilor pentru cumparari masini;
  • Preluare Masina De La Domiciliul Clientului – dupa incheierea contractului de vanzare-cumparare masina este luata de la domiciliul clientului gratuit;
  • Plata Rapida – sunteti platiti rapid cash sau prin transfer bancar in lei sau euro, de obicei în aceeasi zi;
  • Este 100% gratuit, cu zero taxe suplimentare.

Va oferim o modalitate simpla, corecta si transparenta pentru a va vinde masina, nu exista taxe ascunse pentru toate tipurile de cumparari auto, de fapt, nu exista taxe deloc!

Alegeti sa lucrati cu o echipa de experti in cumparari auto pentru a vinde rapid si pentru a obtine cel mai bun pret.

 

Vanzari Si Cumparari Auto Slobozia In Maxim 24 De Ore

 

Cumpar auto

5/5 - (1 vote)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Call Now Button